SVATEBNÍ
FOTOGRAFIE
pro váš jedinečný zážitek

Svatební šaty

Co by to bylo za svatbu, bez fotografií nevěstiných šatů, přesněji svatební fotografie nevěsty v šatech určených jen pro tento významný den. Nevěsta je pro svatební fotografa opravdovým tvůrčím bonbónkem.

Svatební fotograf a nevěsta

Nevěsta hraje pro svatebního fotografa na svatbě prim a to nejen pro něj. Úkolem fotografa je zaznamenat nevěstu jak vrámci svatebního obřadu, kde je maximálně soustředěna, ale i v ostatních chvílích, které charakterizují její pravou tvář a povahu a v různých barevných kombinacích svatební fotografie ji zaznamenat jako jedinečnou osobnost tohoto nevšedního dne. Propojení různých barev pozadí a nevěstiných šatů, dává svatební fotografii šmrnc a originalitu v neopakovatelném záběru.

Svatební fotografie v různých obdobích

Nedílnou součástí svatební fotografie resp. celkové kompozice netvoří jen objekt nevěsty ve svatebních šatech, který je vždy pro fotografa nejdůležitější, ale i zasazení objektu do celkové scény. Zajímavým barvám na svatební fotografii tak nahrávají právě různá roční období.

V jarních a letních měsících, kdy se pořizuje nejvíce svatebních fotografií je možné vidět rozkvetlé různobarevné květy rostli, na podzim svatebního fotografa osloví různé zbarvení listů na stromech a v zimně, kdy se pořizuje snad nejméně svatebních fotografií, to je zasněžená pohádková krajina.

Články:
(c) 2009-2024 Ivan Vávrovský, Všechna práva vyhrazena.
www stránky vytvořeny ve VM-Systems