SVATEBNÍ
FOTOGRAFIE
pro váš jedinečný zážitek

Svatební hostina

Na slavnostní hostině svatební fotograf zaznamenává nejen zasedací pořádek, ale i další součástí souboru svatební fotografie jsou například svatební zvyky jako je společně vykonávaný oběd, první manželsky tanec nebo sundavání podvazku nevěsty.

Fotografie dle zasedacího pořádku

Ze svatební fotografie po čase poznáte, zda stoly na hostině byly uspořádané do nejčastějších tvarů U, T, I, anebo měl svatební fotograf za úkol vyfotit méně obvyklé tvary typu kruhového stolu apod. U stolu a následně na svatebních fotografiích, snoubenci obsazují nejčestnější místa v čele a tak aby na ně nejen svatební fotograf stále viděl.

Dle důležitosti umístění svatebních hostů se také pořizují další fotografie. Jsou zaznamenány svatební fotografie novomanželů s rodiči, ať už vlastními nebo toho druhého, fotografie s dalšími svatebními hosty, kamarádů, příbuzných apod.

Svatební fotografie uvolněně

Svatební fotografie ke konci svatební oslavy, resp. té oficiální části nabírá na obrátkách. Svatební fotograf v případě volby kompletního vytváření fotografie po celý den, tedy i v pozdních hodinách, je přítomen i na uvolněné části svatební hostiny. Svatební hosté na fotografiích včetně novomanželů naprosto bez zábran projevující své pocity. I to je pro svatebního fotografa jistý akční reportáží počin, kterým navždy zvěční všechny zůčastněné v netradičních pozicích. Takovéto svatební fotografie rozhodně stojí za to!

Články:
(c) 2009-2024 Ivan Vávrovský, Všechna práva vyhrazena.
www stránky vytvořeny ve VM-Systems