SVATEBNÍ
FOTOGRAFIE
pro váš jedinečný zážitek

Snubní prsteny

Fotografie snubních prstenů patří k neodmyslitelné součásti svatební fotografie a soustředěnému zájmu svatebního fotografa. Snubní prsteny, jako důkaz lásky, který se mezi novomanžely vyměňuje již od 12.století, což je dříve než vznik svatební fotografie, je jeden ze zásadních znaků svatebního obřadu.

Fotografie svatby včetně snubních prstenů

Fotografie svatby včetně snubních prstenů byť by se mohlo zdát, že svatební fotograf má snadnou práci při vytváření svatební fotografie snubních prstenů, opak je pravdou. Již ty tam jsou doby, kdy se svatební fotografie podobaly jako vejce vejci, tedy dobám, kdy prsteny byly v zásadě stejné. Svatební fotograf se nyní setkává s různými tvary prstenů, různými ozdobnými prvky, ať už rytinámi nebo kamínky.

Originalita prstenů na svatební fotografii

Pro svatebního fotografa je vždy výzvou netradiční provedení prstenů, protože jiné tvary nabízejí další zajímavé úhly pro zobrazení prstenů na svatební fotografii. Zároveň velmi časté v dnešní době, nicméně nepříliš obvyklé pro svatebního fotografa k zachycení fotografie, jsou rytiny uvnitř prstenů, které se dnes stávají již standardem.

Svatební fotografie zpětně pořízené na předchozích svatbách zobrazují různorodě pojaté písmo, které se liší tvarem a stylem provedení, což svatebnímu fotografovi umožňuje vždy jiný pohled na zdánlivě stejný objekt.

Články:
(c) 2009-2024 Ivan Vávrovský, Všechna práva vyhrazena.
www stránky vytvořeny ve VM-Systems